We do art!

Hva kan vi tilby artister?
Vi skreddersyr avtaler og gode løsninger etter artistens behov, målsetning og visjoner. Psychosocial Management & Records er et digitalt plateselskap i Norden som distribuerer i 3 forskjellige land, over 16 forskjellige streaming plattformer i tillegg til (ikke begrenset til) Youtube, Soundcloud, Urørt m.m.

Promotering

Utover digital distribusjon på streaming tjenester og øvrige plattformer, er det Artister som også ønsker at vi bruker vårt nettverk for å promotere mot media o.l., dette kan vi tilby etter avtale definisjon i kontrakt

Studio

Vi disponerer i dag ingen studio
for live band, men har innspillingsmuligheter for enkelte instrumenter samt vokal i samarbeid med vår produsent i profesjonelt studio

Booking

Vi jobber med turné plan, booking forespørsler (showcase) og er en kontakt for evt. Scener og klubber som måtte ønske å booke våre artister.

Grafisk & illustrasjon

Vi leverer også design til cover, omslag, plakater, hjemmesider og illustrasjoner.

Vårt lag

Daniel Karlsen
Daglig leder // Manager
+47 46 63 64 63 – daniel@psychosocialmgmt.com

Daniel er personen som får ting gjort. Han er et arbeidsjern som ikke gir seg før oppdraget er fullført. Han har til daglig hovedansvar i Psychosocial Management, og styrer skipet som en ekte kaptein.

Øyvind R. Losnegard
Head of A&R // Agent
+47 93 64 34 37 – oyvind@psychosocialmgmt.com

Øyvind har et spesielt øre for nye talenter. Som Psychosocial Managements øyne og øre i hovedstaden, finner han veien til gatemusikanter og undergroundkonserter – arenaer hvor nye talenter vokser frem.

Susann Haaland Olsen
Grafisk designer // Illustratør
+47 45 28 66 12 – susann@psychosocialmgmt.com

Susann er vår kreative mastermind. Hun visualiserer det våre artister formidler gjennom musikk og har en unik evne til å utarbeide det perfekte visuelle uttrykket for artistene. I tillegg er hun Psychosocial Managements blideste medlem og generelt ei kul dame.

Arne Emil Tollaksen
Production Manager
+47 98 62 06 60
arni@psychosocialmgmt.com

Arne Emil aka Arni, er mannen som har både første og siste touch på alt vi produserer. Som Psychosocial Managements produsent, vil han følge våre artister hvert steg på veien til suksess