Chicago Truls & The Funky Five

Chicago Truls & The Funky Five skaper en atmosfære hvor ingen klarer å stå i ro. De er ikke bare en fryd for øret, men også for øyet… Enhver scene Chicago Truls & The Funky Five inntar blir med ett deres personlige arena.

En kul haugesunder ved navn Truls Hagland aka Chicago Truls er gruppens vokalist og frontfigur. Med sin dype poesi og fremtredende lyrikk treffer han hver og én som hører på. Jonas Ulleland aka Jax er vår mann på saxofon. Jax bringer for alvor funk inn i bandet, sammen med Martin Raev på tangenter – en ung herremann med legendariske trekk. Mathias Aamodt holder ryggraden på plass med sine oppjazzete og dype basslinjer, tett akkompagnert av Kristoffer P. Kråkmo på gitar. Kristoffer er vår favoritt-nordlending som spriter opp sounden med groovy riff. Og sist men ikke minst – Magnus Austad. Ordene presisjon og eksplosivitet blir gjort til latter… Han beveger seg rundt på slagverket som han ikke hører hjemme noen annen plass.

 

 

 

Salvador Dassi

Salvador Dassis særegne space pop-rock fyller alle kroker i ethvert rom. Spennende toner fra forskjellige stilarter flyter sammen i deilig harmoni, og gjør hver låt særegen utover det normale. Dette appellerer spesielt til alle som elsker Fleet Foxes og Edward Sharpe. Sommer, kjærlighet og skjønnhet er noen av nøkkelordene han omfavner.

Tor Hedegaard-Larsen aka Salvador Dassi vokste opp i Haugesund, en liten by i Rogland. Vinden og regnet har vært med på å forme han på mange måter. Han bor nå i Bergen, 12 mil nord. Det kreative musikkmiljøet her har vært med på å skape en artist som er klar til å vise verden sin første singel “So Long”

Juicyfur

Juicyfur er et energisk liveband. Blod, svette og tårer leveres sammen med saftige melodier fra scenen. Bandet streber alltid etter å gi publikum en minnerik opplevelse. I tillegg stilles det med toner fra et harmonisk nydelig hammond-orgel i beste Deep Purple-ånd. Juicyfur er et liveband ikke bare for øret, men også visuelt. Tilbakemeldinger fra både publikummere og arrangører bekrefter dette i meget positive ordlag.

«Juicyfur er ett fett svett band!»

Per Steinar Lie (The Low Frequency In Stereo)

«Desidert den beste bookingen jeg har gjort!»
– Kristoffer Johnson (Booking ansvarlig for Det Akademiske Kvarter)